2023-08-23 14:48:55

STRATO SHARES OÜ tööpakkumised

Tööpakkuja tutvustus
9 619
Vaatamised
NORDICUM OÜ kliendiks on restoranikett \\\"TALLEKE & PULLIKE\\\"

Kandideerimiseks saada oma CV ja motivatsioonikiri: personal@nordicum.ee

NORDICUM:

„TÄIUSTAME TEENINDUS JA TOITLUSTUSKULTUURI“.

Kultuur saab alguse traditsioonidest ja kommetest mida saavad arendada ja täiustada vaid piirkonna teenusepakkujad. Meie eesmärgiks on aidata alustavatel ja juba töötavatel toitlustus ja teenindusettevõtetel läbi süsteemse, planeeritud ja kontrollitava juhtimise tõsta teenindus ja toidu kvaliteeti, läbi mille suurendada ettevõtte populaarsust ja majandusnäitajaid.

NORDICUM on loodud eelkõige toitlustus-teenindus ettevõtte omaniku käepikenduseks ja abimeheks. Eesmärk on olla toeks ja nõuandjaks olukorras, kus pole väga kellegi poole pöörduda aga küsimustele on vastuseid vaja. Olukord kus „kodupimedus“ ei anna võimalust leida head lahendust või väljundit tekkinud olukorrast.

Avada toitlustuskoht –see nõuab suurt pingutust ja tahet, et liita omavahel head ruumid, sisekujundus, köögi planeering-tehnoloogia, köögi seadmed, tervisekaitse dokumendid, sisustuselemendid mööbel, töötajad …. see nimekiri on väga pikk. Iga teema puhul tuleb pöörduda mitmetesse erinevatesse ettevõtetesse ja luua endas justkui eriala asjatundja.Kas poleks LIHTSAM, kui sul on olemas hea abiline NORDICUM, kes selle kõik mänguliselt kergeks teeb? Meile meeldib suurepärane toit, hea teenindus ja mis kõige olulisem- aidata inimesi, kes selle saavutamiseks vaeva näevad ja hea teenindus ning toidukultuuri tähtsusest aru saavad.

Meeldivate kohtumisteni!