2023-08-23 14:48:55

NOOREMSPETSIALIST LÄÄNE-PRANTSUSMAALE

CVKeskus.ee klient
2400 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

AS LTH-Baas kutsub Sind, NOOREMSPETSIALIST, laevaehitusele Lääne-Prantsusmaale!

(varasem kogemus ei ole nõutud)

 

Kui oled noor ehitusehuviline (vähemalt 18-aastane), kellel on soov Eesti tolm jalge alt pühkida ning avastada, mis ägedaid väljakutseid väljaspool kodumaad pakutakse, siis loe järgmist lõiku!

LTH-Baas on alustamas uut laevaehitusprojekti Lääne-Prantsusmaal, Saint-Nazaire linnas ning ootab sealse meeskonnaga ühinema tegusaid inimesi, kelle peamiseks tööülesandeks on laevakajutite seina- ja laepaneelide paigaldus. Ühtlasi teostatakse ka siseviimistlustöid.

Ootused kandidaadile

Kuna tegemist on väga erilise ning ja unikaalse projektiga, siis on meie jaoks oluline, et uus tiimiliige oleks Euroopa Liidu kodanik ning oma omadustelt pealehakkamist, motivatsiooni ning julgust täis.
Sinult ootame valmisolekut välismaal töötamiseks ja elamiseks (töö toimub E-R, intervalliga 3 kuud Prantsusmaal ning 3 nädalat kodus puhkamiseks).


Eelnev töökogemus ei ole vajalik, sest õpetame Sulle kohapeal kõik vajaliku selgeks.

Ettevõte pakub

Majutuse, transpordi, tööriiete ning muu tööks vajaliku pärast ei pea Sa samuti muretsema – see on meie poolt! Töötasu on tunnipõhine – 11€/h neto.

 

Viimasesse kandideerimisvooru pääsenutel tuleb valmis olla taustauuringuks.

Projektiga tehakse algust juba 30.05.22, seega ära kandideerimisega oota – konkurss lõppeb sobivate kandidaatide leidmisel!

Küsi lisateavet telefonil 5058184

CV Keskuse värbamiskonsultant Janar Eenlo