
Töö kirjeldus
Food Service osakonna non-food kategooria sortimendi koostamine ja haldamine;
Kategooria konkurentsivõimelisena hoidmine;
Järjepidev kategooria analüüs, hinnapoliitika kujundamine, kasumlikkuse tagamine;
Müügimeeskonna toetamine ja koolitamine oma kategooria lõikes;
Turu kaardistamine ja analüüs;
Kategooria konkurentsivõimelisena hoidmine;
Järjepidev kategooria analüüs, hinnapoliitika kujundamine, kasumlikkuse tagamine;
Müügimeeskonna toetamine ja koolitamine oma kategooria lõikes;
Turu kaardistamine ja analüüs;
Ootused kandidaadile
Väga hea suhtlemisoskus;
Eesti ja inglise keele oskus, kasutks tuleb vene keele oskus;
Väga hea MS Exceli kasutamise oskus;
Väga hea analüüsivõime;
Tulemustele orienteeritus;
Oskus töötada nii meeskonnas kui ka iseseisvalt;
Varasem töökogemus Horeca valdkonnas tuleb kasuks;
B-kategooria juhilubade olemasolu;
Eesti ja inglise keele oskus, kasutks tuleb vene keele oskus;
Väga hea MS Exceli kasutamise oskus;
Väga hea analüüsivõime;
Tulemustele orienteeritus;
Oskus töötada nii meeskonnas kui ka iseseisvalt;
Varasem töökogemus Horeca valdkonnas tuleb kasuks;
B-kategooria juhilubade olemasolu;
Ettevõte pakub
Kindlat ja stabiilset tööd ning töötasu;
Ametiautot;
Arengu-ja karjäärivõimalusi kiiresti arnevas ettevõttes;
Ametiautot;
Arengu-ja karjäärivõimalusi kiiresti arnevas ettevõttes;