2023-08-23 14:48:55

.Net arendaja

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Meil saad võimaluse arendada oma teadmisi ja omandada arenduskogemust erinevates kiiresti arenevas ja põnevas ärivaldkondades. Ootame arendajalt aktiivset panustamist tarkvaralahenduste planeerimises ja teostuses ning vajadusel ka valmisolekut kliendisuhtluseks.

Ootused kandidaadile

- Sul on veebipõhiste süsteemide arendamise kogemus;
- Sul onkogemus relatsiooniliste andmebaasidega (MS SQL);
- Sul on oskus ja kogemus lahendusi teostada nii veebi front-end (HTML, JS, AngularJS), kui ka back-end poolel (C#, .NET, ASP.NET MVC, LINQ);
- Sul on hiljutist töökogemust .NET arendajana vähemalt kaks aastat ning IT-alane kõrgharidus on omandatud või lõpetamisel. -- Sa suudad järjekindla töö ja hea suhtlemise tulemusena oma eesmärgid saavutada ning oled toetav tiimiliige.
- Valdad hästi nii eesti kui ka inglise keelt.

Ettevõte pakub

KANDIDEERI KINDLASTI, kui Sul on hiljutist töökogemust .NET arendajana vähemalt kaks aastat ning IT-alane kõrgharidus on omandatud või lõpetamisel. Suudad järjekindla töö ja hea suhtlemise tulemusena oma eesmärgid saavutada ning oled toetav tiimiliige. Sul on kogemusi ja valmisolek kliendisuhtluseks. Valdad hästi nii eesti kui ka inglise keelt.

OOTAME SINUGA KOHTUMIST, et saaksime lähemalt tutvustada projekte ja töökeskkonda. Võid kindel olla, et hoolime oma töötajatest ning tasakaalustame tööd motiveeriva töötasu ja tervisliku eluviisi toetamisega.