2023-08-23 14:48:55

Müügitiimi juht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Müügitiimi juhina on Sinu igapäevaseks tööks olla müügitiimi inimestele motiveeriv juht. Sinu ülesandeks on ka edendada müüki korraldades innovaatilisi müügitegevusi ja kampaaniaid ning Tartu, Narva ja Pärnu kontorite tööd. Kaardistada konkurentide tegevusi, koostada ja täita müügieelarvet ning teha tihedat koostööd ja strateegilisi plaane koos juhatuse ja teiste osakondade juhtidega.

Ootused kandidaadile

Ootame oma meeskonnaga liituma hea suhtlus- ja analüüsioskusega algatus- ja otsustusvõimelist kolleegi, kes oskab planeerida oma aega ja seada prioriteete. Ettevõttena väärtustame suurepärast klienditeenindust ja häid suhteid meeskonnas, ootame seda ka Sinult.

Müügitiimi juhi roll eeldab eelnevat arvestatavat kogemust juhina ja häid saavutusi müügis või müügitiimi juhtimisel. Oluline on kõrghariduse olemasolu. Ootame, et valdaksid eesti ja inglise keelt. Kasuks tuleb ka vene keele oskus.

Ettevõte pakub

Meie töötajatele meeldib töötada Hüpoteeklaenus, sest siin on suurepärased ja toetavad kolleegid. Meie kontorid on kaasaegsed ja esinduslikud. Pakume oma töötajatele sporditoetust, terviseauditit, ühisüritusi nii töötajatele kui ka nende peredele. Väärtustame koolitustel osalemist. Pakume parkimiskohta parkimismajas ja 5 aastase tööstaaži täitumisel 35 puhkuse päeva aastas.