2023-08-23 14:48:55

Müügispetsialist

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

AS Parmet on Eesti vanimaid ja tunnustatumaid fassaaditootjaid. Aitame ellu viia unikaalseid arhitektuurseid visioone ning toodame ja paigaldame laias valikus fassaadikatteid, mis ilmestavad linnaruumi nii Eestis kui Skandinaavias. Rohkem infot leiad meie kodulehelt www.parmet.ee.

 

Sul on võimalus liituda meie kollektiiviga MÜÜGISPETSIALISTINA!

 

Müügispetsialist tegeleb ettevõtte toodangu ja teenuste müümisega Eestis ja välismaal. See hõlmab mahtude hindamist, hinnapakkumiste koostamist, samuti suhtlust arhitektide ja tellijatega.

Ootused kandidaadile

Oled sobilik kandidaat, kui tunned huvi ehituse, eelkõige fassaaditööde vastu, Sul on tehniline või ehitusalane kõrgharidus või hea tehniline taip ning oled hea suhtleja. Edukas kandidaat on täpne ja kohusetundlik ning valdab hästi Microsoft Excelit ning AutoCAD’i.

Tööks on vajalik vähemalt inglise keele oskus, kasuks tulevad muude võõrkeelte, eelkõige soome, rootsi või norra keele, oskus.

Ootame meiega liituma inimest, kes soovib aktiivselt panustada kiiresti kasvava ja areneva ettevõtte edusse.

Ettevõte pakub

Omalt poolt pakume Sulle väärikat tulemuspõhist töötasu, enesetäiendamise võimalusi, suurepäraseid töötingimusi pidevalt arenevas ettevõttes ning sõbralikku kollektiivi.

Töö asukohaks on meie Tallinna kontor Ülemiste City’s.