2023-08-23 14:48:55

MÜÜGISPETSIALIST

CVKeskus.ee klient
CVKeskus.ee klient Medical Management OÜ on asutatud 2012 aastal. Baltic Lasers kuulub BALMED ekspertmeditsiini gruppi, kuhu kuuluvad kliinikud, diagnostikakeskused ja meditsiiniseadmete müük. Baltic Lasers esindab maailma juhtivaid esteetilise meditsiini, kosmetoloogia, dermatoloogia, günekoloogia ja plastilise kirurgia meditsiiniseadmete tootjaid Balti riikides. Kodulehekülg: https://baltic-lasers.eu/

Töö kirjeldus

Peamisteks tööülesanneteks on meditsiiniliste ja esteetiliste seadmete müük, kliendibaasi haldamine ja arendamine ning uute klientide leidmine Baltikumis. Müügispetsialistina on Sinu vastutada lisaks isiklikele projektidele ka klientide nõustamine seadmete valikul. Oluline on tootekataloogide tundmine ja tehnoloogiliste uuendustega kursis olemine, et kliente parimate seadmetega varustada.

Ootused kandidaadile

  • Sul on varasem müügitöö kogemus ja/või meditsiiniline taust;
  • tunned huvi meditsiiniliste seadmete vastu;
  • Sa oled tehniliste teadmistega ja analüütilise mõtlemisega;
  • valdad väga heal tasemel vene ja inglise keelt kõnes ja kirjas;
  • oled ambitsioonikas ja tulemustele orienteeritud;
  • Sul on oskus kiiresti leida klientidega ühine keel ja mõista kliendi vajadusi.

Ettevõte pakub

Müügispetsialistile pakutakse suurepärast müügitöö kogemust ühes Baltikumi tuntuimas meditsiiniseadmete müügi ettevõttes ja võimalust areneda rahvusvahelisel tasandil. Sind on ootamas huvitav ja mitmekülgne töö rahvusvahelises keskkonnas koos maailma juhtivate kaubamärkidega. Esmane tööalane väljaõpe toimub Eestis kohapeal ning täiend- ja lisakoolitused on koostööpartnerite poolt nii Itaaliast, Iisraelist kui Saksamaalt ning loomulikult on tulemas ka tööreise. Ambitsioonikale müügispetsialistile pakutakse motiveerivat ja konkurentsivõimelist põhipalka ning rahalisi boonuseid ja muid lisahüvesid.

 

Tekkis huvi? Anna endast julgelt märku kandideerides läbi CVKeskus.ee.

Lisainfot küsi +372 53491551 või anu.saukas(at)cvkeskus.ee

CVKeskus.ee värbamiskonsultant Anu Saukas