2023-08-23 14:48:55

Müügispetsialist

CVKeskus.ee klient
30 €/tunnis Bruto

Töö kirjeldus

Otsime müügispetsialisti, kes juhiks meie mobiilirakenduste platvormi turundamist globaalselt. Sinu vastutuseks oleks nii müügimaterjalide koostamine kui ka müügiprotsesside loomine. Töökoht on paindlik - enamasti kaugtöö vormis ja esialgu otsime osalise ajaga 25-50% koormus. Vajalik on turunduskogemus ja hea väljendusoskus nii eesti kui inglise keele kirjapildis.

Meie firma missiooniks on aidata ettevõtteid üle maailma, kes soovivad mobiilirakendusi ehitada kiiremini ja soodsamalt. Meie platvormil on suur hulk erinevaid valmis-mooduleid, mille abil saab uutes projektides kokku hoida nii aega kui raha. Mõne näited moodulitest on rakendusesiseseid helikõned ja videokonverents, messengeri-laadne vestlus ning võimalus lisada erinevat meediat: fotosid, allkirju ja ka skaneerida pabereid neilt varje eemaldades jms. Meie platvorm on pidevas arengus ja uusi võimalusi lisandub iga kuu. Meie siht on sellest teha nö mobiilimaailma “WordPress”, millele iga firma saab minutitega just enda tiimile sobiva äpi ehitada.

Sina vastutaksid turundusstrateegia väljatöötamise ja elluviimise eest, tutvustades maailmale meie platvormi potentsiaali. Loodame Sinu kogemusele haaravate müügimaterjalide loomisel, et ettevõtted üle maailma saaksid enda mobiilirakendus kiiremini ehitada ja kõrgemale tasemele viia.

Meie tiimist leiad eest mõnusa huumoriga tippspetsialistid, kellega koos on garanteeritud kiire areng. Kui olete huvitatud meiega liitumisest ja missioonile kaasa aitamisest, siis võta meiega ühendust!

Ootused kandidaadile

Vajalik on turunduskogemus ja hea väljendusoskus nii eesti kui inglise keele kirjapildis.

Ettevõte pakub

Kaugtöö võimalus paindliku töömahu ja -graafikuga.