2023-08-23 14:48:55

MÜÜGISPETSIALIST

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

KUI OLED KOHAL
Sinu ülesandeks on klientidelt telefoni teel tellimuste vastuvõtmine ja nende kiire käsitlemine, heade kliendisuhete hoidmine ning kliendibaasi haldamine. Sinu töökohustuste hulka kuulub müügipakkumiste algatamine ning müügilepingute ettevalmistamine ja haldamine. Oma tööga panustad Sa ettevõtte ärieesmärkide saavutamisse ning klientide kõrge lojaalsuse ja rahulolu tagamisse.

Ootused kandidaadile

SEE ON SINU KOHT
Oled proaktiivne müügitalent ja Sul on huvi meditsiini valdkonna vastu, vastav haridus on tugevaks eeliseks. Töö sobib Sulle, kui huvitud telefonimüügist, Sul on hea suhtlemisoskus, oled täpne, kiire ja korrektne. Töö eeldab head pingetaluvust, tahet töötada nii meeskonnas kui iseseisvalt. Algatusvõime ja rõõmsameelsus on märksõnad, mida oskame hinnata. Tööks on vajalik vilumus MS Office programmides (eelkõige Excelis), eesti keele oskus, kasuks tuleb vene keele oskus.

Ettevõte pakub

Pakume Sulle huvitavat ja stabiilset tööd rahvusvahelises ettevõttes. Oled oodatud ühinema professionaalide meeskonnaga, kus väärtustatakse usaldusväärsust, kliendikesksust, koostööd, uuendusmeelsust ja arengut.