2023-08-23 14:48:55

Müügiproff

CVKeskus.ee klient
3000 - 8000 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Tegemist on uue töövaldkonnaga, mis on seoses majandussurutisega muutunud eriti aktiivseks ja nõutuks. Sinu ülesanne on suhelda ettevõtjate ja investoritega.
Ettevõtjad soovivad investeeringuid saada ja investorid soovivad leida investeerimiseks sobilikke kohti. Ülesanne on moodustada enda portfell ettevõtetest, kes investeeringuid vajavad. Tuleb tutvustada ettevõtet investoritele ja viia ettevõtja ning investor omavahel kokku. Selle tulemusena toimub tehing, kus investor investeerib otse ettevõttesse, mis ongi töö eesmärk.Ettevõtted tulevad Eestist ja investorid nii Eestist kui välismaalt, seega peab olema valmidus suuremate investeeringute puhul välislähetusteks. Sa saad tutvustada ka teisi ettevõtteid, millega Sinu kolleegid tegelevad ja saad ka sealt endale täiendava teenistuse. Tegemist on tulemustasu tööga ja see võimaldab hästi teenida, kuid kui Sinu teenistuse ootuse tase on Eesti keskmine, siis pole mõtet kandideerida. kui aga Sinus on ambitsiooni teenida mitut Eesti keskmist sissetulekut ja rohkem, siis võta end kokku ning kandideeri!
Kui sulle meeldib esineda ja Eesti ettevõtlust edendada, siis on Sul soovikorral võimalus ennast täiendavalt edendada meie raadiosaates www.ettevotlusraadio.ee, mis on iganädalaselt eetris Äripäeva, Tre, ja Ring FM raadios.
Töö toimub igapäevaselt Tallinnas kas Vabadause pst. või südalinna Maakri kõrghoones 26. korruse kontoris, töökoha asukoht kujuneb Sulle vastavalt Sinu tasemele.

Arvestades, et majandussurutisega tõuseb töötusmäär hinnanguliselt 20%-le ( ca 100 000 ja +), siis on hetkel tähtis teha õige samm ja see on Sulle parim pakkumine. Väga paljud ettevõtted vajavad investeeringuid ja raha pole kuhugi kadunud. Sul saavad olema parimad mentorid kes omavad investeeringute ja müügivaldkonnas mitmekümne aastast kogemust.
Seega, kui suudad enda eest seista, oled hea läbirääkija, oskad keeli ja omad arusaamist ettevõtluse põhialustest või omad vastavat haridust ning tahad teenida kordades rohkem Eesti keskmisest palka, siis liitu Investoriteliidu tiimiga!
See saab olema üks parimaid pakkumisi kriisis ja kohtade arv on piiratud, seega kandideeri kohe!

Ootused kandidaadile

* Sul on kogemusi eduka müügitööga ja oskad läbirääkida
* Sul on "teeme ära!" suhtumine
* Tunned huvi finantsmaailma ja ettevõtluse vastu
* Sul on elementaarsed teadmised majandusest ja ettevõtlusest
* Sa oled täpne ja korrektne
* Vajalik valmisolek enesetäiendamiseks
* Sulle meeldib ja Sa soovid panustada Eesti ettevõtete arengusse

Kasuks tuleb:

* Võõrkeelte oskus
* Huvi finantsvaldkonna ja ettevõtluse vastu
* Soov teenida kordades rohkem Eesti keskmisest
* Kõrgem haridus
* Ettevõtluskogemus

Ettevõte pakub

* Ambitsioonikat meeskonda
* Tööd kiiresti arenevas ettevõttes
* Tulemusest sõltuvat sissetulekut
* Võimalust töötada ja areneda rahvusvahelises ettevõttes
* Põhjalikku koolitust
* Parimaid mentoreid

 

Viited Investoriteliidu reklaamidele:

https://www.youtube.com/watch?v=4pbeNJ3-sTQ

https://www.youtube.com/watch?v=hWTXua-NdME

https://www.youtube.com/watch?v=dLnrqM1t0uA



www.investoriteliit.ee

Lisainfo +372 56991588