2023-08-23 14:48:55

MÜÜGIJUHT

CVKeskus.ee klient
CV Keskuse klient Vedelgaas OÜ on ärikliendile energialahendusi ja vedelgaasitanklaid pakkuv ettevõte, mille meeskond omab rohkem kui kahekümneaastast kogemust gaasiturul. Pakume klientidele tasuvuskalkulatsioone, gaasiprojekte, seadmete paigaldust ja hooldust ning vedelgaasitarneid. Loe lisaks: www.vedelgaas.ee

Töö kirjeldus

Sinu tööks saab olema erinevatest sektoritest tööstustarbijate otsimine (sihtgrupiks tööstustarbijad, kes investeerivad või kasutavad hetkel mõnda muud energialiiki, nt maagaasi, elektrit, diislikütust, põlevkiviõli, puiduhaket vms). LPG gaasi kasutatakse väga erinevates sektorites, seega saab Sinu töö olema väga vaheldusrikas ja põnev. Meie kliendid paiknevad üle Eesti – töö on liikuva iseloomuga.

Ootused kandidaadile

Ootame Sind kandideerima!

Soovime, et Sul oleks B2B müügitöö kogemus ja tehnilise iseloomuga haridus. Isikuomadused, mida me müügijuhis näha soovime: suurepärane suhtlemis-, planeerimis- ja läbirääkimisoskus, sihikindlus, süsteemsus, iseseisvus, väga hea eesti, suhtlustasandil vene ja inglise keele oskus.

 

Ettevõte pakub

Vedelgaasiga liitudes ootab Sind:

  • vaheldusrikas ja väljakutseid pakkuv töö
  • võimalus töötada kiiresti arenevas ettevõttes
  • edasipüüdlik ja toetav kollektiiv
  • head töö- ja palgatingimused, ametiauto
  • ettevõttesisesed karjäärivõimalused
  • kontor asub Tartus, kliendikülastused üle Eesti, võimalus töötada ka osaliselt kodukontoris
  • gaasiteemaline väljaõpe ja erialased koolitused

 

Kandideerimiseks kasuta nuppu „Soovin kandideerida“.

 

Ära kandideerimisega oota, sest pane tähele, et kontakteerume sobivate kandidaatidega jooksvalt ning konkurss lõppeb kohe kui oleme õige inimese leidnud!

 

Lisainfot küsi  5257780 või kristiina(at)cvkeskus.ee (CV Keskuse värbamiskonsultant Kristiina Jürisoo)