2023-08-23 14:48:55

Müügijuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu töö sisuks on kliendisuhete hoidmine, arendamine ja loomine, klientide vajaduste kaardistamine ning nendele vastavate koostöö- ja müügipakkumiste tegemine. Pakkumised põhinevad Ruukki energiatõhusatel, kestvatel ning jätkusuutlikel terasest seina- ja katuselahendustel. Sa osaled Eesti suurimate ehitusprojektide elluviimisel, räägid kaasa optimaalsete ja samas silmapaistvate lahenduste loomisel. Teed tihedat koostööd kolleegidega müügimeeskonnast, tehnilisest toest ja tugiüksustest. Sa pakud meie klientide vajadusest lähtuvalt Ruukki tooteportfellist optimaalseima lahenduse, aitad neil jõuda parima otsuseni, sõlmid müügilepinguid ja uuendad jooksvalt meie CRM programme.

Ootused kandidaadile

Ootame Sind oma meeskonda, kui Sul on tehniline, soovitavalt ehitusalane haridus ning eelnev töökogemus ehitusega seotud valdkondades. Sa oled iseseisev oma töös, kuid tegutsed meeskonnas. Valdad eesti keelt väga heal ning inglise keelt heal tasemel. Vene keele oskus tuleb kasuks. Sa oled hea suhtleja ja läbirääkija, oled usaldusväärne ning tulemusele orienteeritud.

 

Ettevõte pakub

Ruukki aitab Sul parimal moel sisse elada läbi põhjaliku koolitusprogrammi, pakume põnevaid väljakutseid ja vaheldusrikast tööd rahvusvahelises ettevõttes, ametiautot ning Sinu panusele väärilist töötasu. Ühtehoidvat meeskonda toetavad ühisüritused ja võimalus osaleda ettevõttesisestel koolitustel. Me hoolime töötajate tervisest pakkudes ergonoomilist töökeskkonda  ning spordi- ja tervisesoodustust (40.- kuus), hoiame töö- ja pereelu tasakaalus läbi töötajasõbraliku tööaja E-R 8.00-16.30.

Kandideeri hiljemalt 30.jaanuar 2022 tööportaali vahendusel.

Lisainformatsioon telefonil 514 7258 Kaupo Pertel.

Lähemalt meie kohta loe www.ruukki.ee