2023-08-23 14:48:55

Müügijuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Baltic Industrial on rahvusvaheline ettevõte, mis tegeleb Eestis, Lätis ja Leedus ametliku Cummins Inc ja Kubota esindajana. Meie põhitegevuseks on Cumminsi ja Kubota raske- ja tavatehnika diiselmootorite ja -generaatorite müük ja järelteenindus.
Müügijuhi peamiseks ülesandeks on mootorite ja generaatorite müük, pakkumiste koostamine ning müügiprotsessi läbiviimine, ollemasoleva kliendibaasi hoidmine ja suurendamine. Baltic Industrial Tartu esindus on alles loomisel, seega ootame Sinult iseseisva töö oskust, initsiatiivi uue esinduse loomisel ja pealehakkamist kohe tööle asuda. Omaltpoolt pakume igakülgset tuge ja ühtehoidvat meeskonda.

Ootused kandidaadile

Müügijuhilt ootame head inglise, vene ja loomulikult eesti keele ostust, tehnilist taipu (kasuks tuleb tehnikaalane kõrgharidus), eelnevat kokkupuudet diiselmootoritega, suurepärast suhtlusoskust, kiiret reageerimisvõimet ja soovi ühiselt panustada firma arengusse. Ootame Sinult ka juhilubade olemasolu, juhtimisoskust ning eelnevat müügitöö kogemust. Sul tuleb valmis olla liikuvaks tööks ning esindada ja tutvustada ettevõtet nii suur- kui väikeklientide ees.

Ettevõte pakub

- Kaasaegseid töötingimusi
- Konkurentsivõimelist põhipalka
- Motiveerivat boonussüsteemi
- Ametiautot
- Ühtehoidvat meeskonda ja ühiseid ettevõtmisi töökaaslaste seltsis
- Tootja poolsed koolitused