2023-08-23 14:48:55

Müügijuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu tööülesanneteks on uute klientide võtmeisikutega ärisuhete loomine ja hoidmine, kindlasti ka olemasolevate klientide ärisuhete hoidmine ja arendamine. Kliendilepingute läbirääkimine ning isiklike ja meeskondlike müügieesmärkide elluviimine, tellimuste haldamine ja messidel osalemine.

Ootused kandidaadile

Oled sobiv kandidaat, kui Sul on kõrgharidus ja valdad väga heal tasemel eesti keelt ja heal tasemel vene keelt. Oled varasemalt olnud edukas läbirääkija ja omad koostöökogemust puitmaterjalide valdkonnas. Kindlasti võiks Sul olla kogemus müügimeeskonnaga koostöö tegemisel ning oskus hinnata turu potentsiaali ja analüüsida protsesse ja tulemusi. Exceli kasutamine analüüside läbiviimiseks ja kiire mõtlemine, initsiatiivikus, algatusvõime ning iseseisvus ja koostööoskus annavad eelise meiega liitumisel.

Ettevõte pakub

Pakume Sulle väljakutseterohket tööd, head meeskonda, võimalust end realiseerida ja tulemusi saavutada sisemisele kasvule ja arengule suunatud ettevõttes. Meid iseloomustab inimestele orienteeritud organisatsioonikultuur ning vastutustundlikkus.
Lisaks toetame Sinu sportimist, pakume Eesti keskmisest kõrgemat töötasu ja tulemustasul puudub ülempiir, saad kasutada ametiautot. Töötajate heaolu ja tervis on meile oluline, seega on sulle tagatud ergonoomilised töötingimused kaasaegses kontoris Tartus, vaatega raekojaplatsile. Soovi korral võib töökoht olla ka tootmise juures Karksis.