2023-08-23 14:48:55

MÜÜGIJUHT

CVKeskus.ee klient
CVKeskus.ee kliendiks on Kinema OÜ, kes on turuliider tõstuste ja läbipääsusüsteemide täislahenduste pakkumisel, olles usaldusväärne partner nii klientidele, kui ka hankijatele. Ettevõte austab oma kolleege, panustab tervislike eluviiside edendamisse ning annab endast parima minimaalse jalajälje jätmisel keskkonda. Vaata lisa: www.kinema.eu

Töö kirjeldus

Seoses struktuurimuudatustega saab uuel loodaval ametikohal tööd MÜÜGIJUHT,

kelle peamine ülesanne on ettevõtte kliendibaasi laiendada läbi aktiivmüügi, tegeleda sissetulevate päringutega ning pakkuda klientide vajadustest lähtuvaid läbipääsusüsteemide lahendusi.

Ootused kandidaadile

  • omad varasemat müügitöö kogemust, soovituslikult ehitussektoris;
  • Sul on väga head teadmised ehitusvaldkonnast;
  • suhtled väga heal tasemel eesti keeles ning suhtlustasandil inglise ja vene keeles;
  • oled tulemustele orienteeritud aktiivne suhtleja.

Ettevõte pakub

Kinema OÜ pakub Sulle huvitavat ja vaheldusrikast tööd oma ala professionaalidest koosnevas meeskonnas. Sisseelamisel ootab Sind mentorlusprogramm, töösõitudeks on ette nähtud ametiauto. Lisaks saad ennast täiendada erinevatel erialastel koolitustel ning ettevõte panustab Sinu tervisesse spordikompensatsiooniga.

 

Tundub põnev?

Siis ootame Sind kandideerima läbi CV Keskuse portaali. Lisainformatsiooni saamiseks helista 521 6405 või kirjuta gerli(at)cvkeskus.ee, CVKeskus.ee värbamiskonsultant Gerli Uuspõld.