2023-08-23 14:48:55

Müügijuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Soovime oma meeskonda müügispetsialisti, kes suhtleb klientidega rõõmsameelselt, kohkumata esimese kliendi vastulause ees.
Tööülesanneteks on aktiivne müügitöö, kliendibaasi haldamine, uute klientide hankimine, kliendilepingute sõlmimine, klientide vajaduste väljaselgitamine,
jooksvate ülesannete täitmine, klientidele pakkumiste koostamine, maksimaalse müügitulemuse saavutamine, müügipakkumiste osav sõnastamine ja sisestamine kodulehele.

Ootused kandidaadile

Eeldame kandidaadilt : ausust, kohusetunnet, väga head läbirääkimiste oskust, sihikindlust, aktiivset ja positiivset ellusuhutumist, eelnevat müügitöö kogemust, väga head suhtlemisoskust, initsiatiivikust ja algatusvõimet, esinduslikkust, head suulist väljendusoskust, iseseisvat tööstiili, head keele ja arvuti kasutamise oskust, kasuks tuleb Soome keele oskus.

Ettevõte pakub

Arengut soodustavat töökeskkonda, avarat suhtlemisvõimalust, huvitavat ja vaheldusrikast tööd noores arenevas meeskonnas, iseseisvat ja loovat tööd, kaasaegset töökeskkonda, karjäärivõimalusi, koostööaldist kollektiivi, konkurentsivõimelist töötasu, loomingulist ja sõbralikku meeskonda, meeldivat tööõhkkonda, motiveeritud tööd, võimalust kaasa lüüa suurepärase ja eduka brändi loomisel.

Lisainfo

Võimalusel kohene tööleasumine.