2023-08-23 14:48:55

Müügijuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Mina olen Kristo Kõivumägi, Omniva pakiäri valdkonna müügiosakonna juht. Otsin oma tiimi uut liiget, müügijuhti, kes hoiab kõik müügiportfellis olevad kliendid - Baltikumi suurimad e-kaubanduse hiiud - õnnelikuna, teeb neile lisamüüki ja toob üha uusi kliente juurde.

Ootused kandidaadile

Sooviksin Sinuga väga vestelda, kui oled hingelt müügiinimene, kuid mitte ainult – Sind köidab eriliselt just logistikavaldkond! Varasem müügikogemus Baltikumi turul annab Sulle suure eelise. Initsiatiivikus, nutikus kliendile sobivate lahenduste leidmisel ja hea väljendusoskus on Sul eduka müügiinimesena kindlasti olemas, lisaks pead meie superlahedasse tiimi kuulumiseks olema ka väga hea meeskonnamängija ja Sul peab olema tugev tahe pingutada.

Ettevõte pakub

Ja kui Sa nüüd küsid, miks Sa peaksid tahtma minu tiimi tulla, siis siin on Sulle põhjendus.
Omniva pakiäri müügiosakond on tõenäoliselt kõige perspektiivikam müügitiim Eestis, sest meie klientideks on Baltikumi ja Euroopa suurimad e-poed. AboutYou, ASOS, Lindex, Amway, Kaup24, Weekend, Hansapost – need on ainult tükikesed magustoidust, sest müügiilmateade lubab tulevateks aastateks vähemalt sama säravaid uusi pärleid. Omniva teenuseid on lihtne müüa, sest oleme Baltikumi nr. 1 bränd transpordiettevõtete seas ja meil on suurim pakiautomaatide võrgustik! Pakiäri müügitiimina oleme kui üks rusikas ja motiveeritud alati andma rohkem, kui meilt oodatakse.