2023-08-23 14:48:55

Müügiinsener

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu töö sisuks on pakkuda äriklientidele Ruukki energiatõhusaid ning kestvaid seina- ja katuselahendusi. Sa osaled Eesti suurimate ehitusprojektide kavandamisel, räägid kaasa väljapaistvate fassaadilahenduste loomisel, aitad kujundada tuhandete inimeste töö- ja elukeskkonda ning seeläbi aitad säästa meie klientide hoonete kasutuskuludelt. Lood, hoiad ja arendad edukalt kliendisuhteid, teed tihedat koostööd kolleegidega müügimeeskonnast ja tugiüksustest. Sa pakud meie klientide vajadusest lähtuvalt Ruukki tooteportfellist optimaalseima lahenduse, kooskõlastad vajalikud projektimuudatused, sõlmid müügilepinguid, vormistad tellimused ning vastutad kokkulepitud tarneprotsesside eest.

Ootused kandidaadile

Ootame Sind oma meeskonda, kui Sul on ehitusalane haridus ning eelnev töökogemus ehituses, kinnisvaraarenduses või projekteerimises. Sa oled iseseisev oma töös, kuid tegutsed meeskonnas. Valdad eesti keelt väga heal tasemel ning inglise ja vene keelt suhtlustasandil. Sa oled hea suhtleja ja läbirääkija, oled usaldusväärne ning tulemusele orienteeritud.

Ettevõte pakub

Ruukki aitab Sul parimal moel sisse elada läbi põhjaliku koolitusprogrammi, pakume põnevaid väljakutseid ja vaheldusrikast tööd rahvusvahelises ettevõttes, kaasaegset töökeskkonda, ametiautot ning Sinu panusele väärilist töötasu.

Kandideerimiseks saada elulookirjeldus hiljemalt 21.oktoobriks 2018.
Lisainformatsioon telefonil 514 7258 Kaupo Pertel.
Lähemalt meie kohta loe www.ruukki.ee