2023-08-23 14:48:55

Müügiinsener

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sa vastutad farmi töö ja tulemuste eest. Sinu meeskonnas töötab 10-12 farmitöölist ja mehaanikut Töödejuhatajana allud tootmisjuhile ja teed tihedat koostööd Taani konsultantidega. Sa hoolitsed kanade heaolu eest, organiseerid igapäevast tööd farmis, kontrollid tööjuhenditest ja bio-ohutusest kinnipidamist, jälgid tehnikat. Sa tellid söödad, koostad töögraafikud ja nädalaraportid.

Ootused kandidaadile

Sa oled sobiv kandidaat, kui Sul on (soovitavalt) loomakasvatuse kogemus ning soov ennast realiseerida ja arendada Skandinaavia stiilis farmis. Sul on hea suhtlemis-, organiseerimis- ja inimeste juhtimise oskus ning Sa soovid igapäevaselt farmitöödes ise õla alla panna. Lisaks eesti keele oskusele on vajalik vene ja inglise või taani keele oskus. DAVA Foodsi farmi sobib inimene, kes on tulemuslik, süsteemne, koostööaldis ja huumorimeelega.

Ettevõte pakub

DAVA Foods Estonia pakub Sulle väärikat tööd Eesti suurimas linnufarmis, kus Sulle on toeks tugev Skandinaavia professionaalide meeskond. Sinu tasupaketti kuulub lisaks põhipalgale, aasta tulemustasu ja ametiauto. Sinu töökoht asub Tallinna külje all, Lool.