2023-08-23 14:48:55

Müügiinsener

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

EVOPIPES vee- ja kanalisatsioonisüsteemine ning tarvikute projektimüük Eestis. Olemasolevate B2B klientide kliendisuhete hoidmine ja arendamine ning tulemusliku müügiprotsessi haldamine. Pakkumiste tegemine ja hilisem jälgimine, läbirääkimiste pidamine, tootetutvustuste ja koolituste pidamine. Peamised koostööpartnerid on ehitus- ja hulgimüügiettevõtted ning projekteerijad.

Ootused kandidaadile

Vähemalt 2-aastane edukas B2B suunaline müügikogemus, kasuks tuleb infrastruktuuri ja tehniliste toodete müügi valdkond ning hea tehniline taiplikkus. Kandidaadilt ootame läbirääkimisoskust, tulemustele orienteeritust, süsteemset tehingute lõpule viimist ning meeskonnamängija mentaliteeti. Tööks on vajalik väga hea eesti ja inglise keele oskus, vene keel tuleb kasuks.

Ettevõte pakub

EVOPIPES pakub suurepärast eneseteostu- ja arengusvõimalust kaasaegses tippvaliteetseid tooteid pakkuvas kiirelt arenevas rahvusvahelises ettevõttes, kaasaegseid töövahendeid (sh ametiautot), toetavat proffessionaalset meeskonda ning motiveerivat tulemustega seotud töötasu.