2023-08-23 14:48:55

Müügiesindaja

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Müügiesindaja müüb Eesti klientidele seadmeid ja tegeleb uute klientide leidmisega. Haldad oma kliendiportfelli, külastad aktiivselt kliente ja oled kursis nende äriga. Tead turul toimuvast ja suhtled ka tootjate esindajatega.

Ootused kandidaadile

Edukas kandidaat on tehnikahuviline hea müügimees, kes on varem edukalt müünud tehnilisi tooteid äriklientidele. Oled eeskätt aktiivne ja oskuslik suhete looja. Lisaks sellele oled pühendunud ettevõtte eesmärkidele, usaldusväärne meeskonna liige, iseseisvalt mõtlev, täpne ja töökas, keda motiveerivad head müügitulemused. Eesti ja inglise keele oskus, samuti enamlevinud kontoritarkvara kasutamise oskus on vajalikud. Täiendav vene ja/või soome keele oskus ja projektmüügi kogemus tulevad kandideerimisel kasuks.

Ettevõte pakub

Pakume huvitavat tööd, iseseisvust ja väljakutseid tuntud kaubamärkide toetamisel Eesti turul. Samuti pakume lisaks korralikule põhipalgale töö tulemustest sõltuvat tulemuspalka, ametiautot või autokulude kompenseerimist, koolitusi (s.h.tootjakoolitusi) ning kolleegide tuge sisseelamisel ja edasises töös. Esindatavad tooted on kvaliteetsed ja kuuluvad oma valdkonna tippklassi. Usume pikaaegsesse koostöösse, mistõttu pakume oma koostööpartneritele püsivust ja kindlustunnet.

Lisainfo

Kandideerimiseks palun saatke oma CV ja vabas vormis avaldus koos palgasooviga hiljemalt 31. augustiks k.a. Lisainformatsiooni saab Mercuri Urvali telefonil 667 1520. Hoiame kandideerijate andmete konfidentsiaalsust.