2023-08-23 14:48:55

MÜÜGIESINDAJA (SUVEPERIOODIKS)

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Müügiesindaja peamiseks tööülesandeks saab olemasolevate ja uute klientidega kontakteerumine, teenuste tutvustamine ja -müük. Müügiesindaja töö hõlmab enamjaolt püsikliendisuhete kvaliteetset arendamist, klientide vajaduste ning soovide kuulamist ja professionaalsete soovituste pakkumist. Loomulikult ka uute ärivõimaluste märkamist ja arendamist pikaajaliseks koostööks.

Ootused kandidaadile

Meeskonda oodatakse toredat inimest, kes oleks huvitatud uuest väljakutsest ja enese täiendamisest antud valdkonnas, kellel oleks soovitavalt tehniline taust, kas tehniline haridus või selle omandamine pooleli, vene ja inglise keele valdamine tavakõnes ja -kirjas. Kasuks tuleb kindlasti avatud silmaring ning teiste aitamisele orienteeritud suhtumine. Lisaks julgus luua uusi kontakte ning valmidus teha tööd eesmärkide saavutamise nimel.

Ettevõte pakub

Omalt poolt pakume huvitavat tööd ja võimalust suhelda erinevate erialaspetsialistidega ning täiendada oma suhtlusvõrgustikku antud valdkonnas. Müügiesindaja töö pakub tugevat suhtlustreeningut, kontakteerudes igapäevaselt erinevate oma ala professionaalidega paljudes ettevõtetes. Töö tasustamise aluseks on fikseeritud baastöötasu, lisandub ettevõtte tulemustest sõltuv igakuine tulemustasu. Töökoht on Tallinnas, tööpiirkonnaks on Eesti.