2023-08-23 14:48:55

MÜÜGIESINDAJA-LAOTÖÖTAJA

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu ülesandeks on klientide teenindamine müügikontoris ja laos: toodete esitlemine, klientide nõustamine, hinnapakkumiste koostamine, tellimuste vormistamine, kliendibaasi haldamine, laokaupade vastuvõtt ja ladustamine, tellimuste komplekteerimine ja väljastamine, laoseisu jälgimine ning inventuuride läbiviimine. Vajadusel aitad ette valmistada kampaaniaid ja kliendiüritusi. Koostöös kogu meeskonnaga tagad Sa müügikontori sujuva, ohutu ja efektiivse toimimise.

Ootused kandidaadile

Ootame Sind oma meeskonda kui Sul on vähemalt keskharidus, varasem kogemus müügi ja/või klienditeeninduse alal ning laotöö kogemus, B-kategooria sõiduki juhtimisõigus, soovitavalt tõstuki juhtimisõigus. Valdad eesti keelt väga heal tasemel ning vene ja inglise keelt suhtlustasandil. Oled kohusetundlik, täpne, kiire ning avatud suhtleja.

Ettevõte pakub

Ruukki pakub Sulle väärtuslikke kogemusi ja kaasaegset töökeskkonda rahvusvahelises ettevõttes, huvitavaid väljakutseid ja kontsernisiseseid arenguvõimalusi, häid palgatingimusi, regulaarset tervisekontrolli, sportimisvõimalusi ning ühisüritusi. Vajadusel pakume võimalust läbida tõstukijuhi koolitus.

Lisainfo

Kandideerimiseks palume Sul saata elulookirjeldus hiljemalt 25. juuniks 2013 märksõnaga „Müügiesindaja-laotöötaja”.
Tööle asumise aeg esimesel võimalusel.