2023-08-23 14:48:55

Müügiesindaja (Ida-Virumaa)

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Särav MÜÜGITALENT, tule meie tiimi!

 

Müügiesindajana on Sinu igapäevatööks aktiivne müügitöö klientidega, kliendisuhete hoidmine ja arendamine, regulaarne klientide külastamine vastavalt külastusplaanile, toodete väljapanekute kontroll ja korrastus ning igapäevaste müügitellimuste jälgimine.

Ootused kandidaadile

Sobid ideaalselt meie tiimi, kui Sa oled müügile orienteeritud ladus suhtleja ja hea läbirääkija, müügitöö paneb Su silmad särama ning mugavustsoonist väljas olemine tekitab Sinus elevust.

Eeldame, et Sa oled töötanud müügiesindajana ning Sa valdad heal tasemel eesti ja vene keelt. B-kategooria juhilubade olemasolu on vajalik!

Ettevõte pakub

Meil on aus tasusüsteem ja alati õigeaegselt laekuv töötasu, omatöötaja soodustused ja kolleegid, kes on sama sõbralikud nagu Sina. Sinu kasutuses on kõik kaasaegsed töövahendid (sh ametiauto).

Lisainfo

CV-le palume lisada kaaskiri ja palgasoov.

Selleks, et homme midagi muuta, kandideeri juba täna!

Kui tunned, et see tööpakkumine on mõeldud just Sulle, siis palun kasuta nuppu " Soovin kandideerida"!

Lisainfo: tel 7362157, personalijuht Monika Jurs

Eesti Leivatööstus tänab kõiki kandideerijaid! Eelistame kandidaate, kes saavad kohe täiskohaga tööle asuda ning kes on valmis panustama pikemaks perioodiks ning võtame ühendust vaid nende kandidaatidega, kellega soovime kohtuda vestlusel.