2023-08-23 14:48:55

Müügiesindaja

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu peamised tööülesanded on seotud ettevõtte tootevalikus olevate toodete projektipõhise turustamisega. Selleks haldad Sa kliendisuhteid, koostad hinnapakkumisi ja kliendilepinguid. Sinu juhtida on kogu protsess. Tundes põhjalikult kogu tootevalikut ja tehnilisi detaile oled Sa alati valmis pakkuma parimaid, eelkõige kliendi vajadustele vastavaid lahendusi.

Ootused kandidaadile

Selleks eeldama Sinult tahet erialaliselt areneda ja end harida. Sinu sobivuse kasuks räägib paariaastane müügikogemus ehitusvaldkonnas. Sinu trumbiks on väga hea suhtlemisoskus, teadmised ehitusest ning efektiivne müügitehnikate valdamine. Sa omad vähemalt keskharidust, B- kat juhiluba, valdad väga hästi eesti keelt ning lisaks mõistad ka inglise ja vene keelt suhtlustasandil. Oskad kasutada tabelarvutus- ja tekstitöötlusprogramme ning tunned rõõmu tervislikest eluviisidest.

Ettevõte pakub

Pakume Sulle tööd ettevõttes, mille tooteid iseloomustab kõrge kvaliteet. Samuti erialase arenguga seotud mitmekülgseid väljakutseid, koolitusi, paindlikke  töövorme ja professionaalse meeskonna tuge. Töötasu on mehele vääriline ja koosneb korralikust põhipalgast ning  boonustasust.