2023-08-23 14:48:55

Müügiagent

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Töö sisuks on igasuguste kaupade käsitluseks ja haldamiseks vajaliku tehnoloogia aktiivne müük alates uute klientide leidmisest, lõpetades püsikliendisuhte hoidmisega. Põhilised tööülesanded: andmebaaside haldamine, klientide nõustamine ja konsulteerimine, nende vajaduste välja selgitamine, müügipakkumiste koostamine ja tellimuste vormistamine ning edastamine, läbirääkimiste pidamine ning müügiprojektide juhtimine. Eduka müügi planeerimiseks tuleb kasuks turutrendide ja konkurentide tegevuse analüüs.

Ootused kandidaadile

Kandidaadilt eeldame eelnevat eduka müügitöö kogemust (iseseisev tööstiil) ja eesmärkidele suunatud mõtlemist, olema entusiastlik ja hea ärivaistuga inimene. Sobiv kandideerija peaks oskama eesti ja vene keelt, kasuks tuleb inglise keele oskus. Isikliku sõiduauto kasutamise võimalus.

Ettevõte pakub

Pakume aktiivset eneseteostamise võimalust, huvitavat ja vaheldusrikast tööd ning head, tulemusepõhist töötasu. Iseseisva tööstiili juurde kuuluvat paindlikku töögraafikut. Valdkonda puudutavat täiend- ja müügikoolitust, võimalust kasutada enda teadmisi ja oskusi.