2023-08-23 14:48:55

Müügi-logistika assistent

CVKeskus.ee klient
Alates 1200 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Saabunud tellimuste teenindamine ja info jagamine klientidele.  Suhtlemine telefoni ja e-kirja teel. Meie kliendid esitavad tellimused e-kanali kaudu (e-pood/e-mail). Tellimuse teinud klientidega tuleb suhelda telefoni, chati ja e-maili teel. Tellitud kaupade tarne organiseerimine. Tarne teostavad ettevõtte lepingulised koostööpartnerid, transpordifirmad.

Lisaks operatiivtööle on võimalus ennast proovile panna müügikampaaniate assisteerimisel, e-poe halduse abistamisel. Oleme paindlikud ning täpse vastutusala lepime kokku juba vastavalt valitud inimesest lähtuvalt. Ettevõtte protsessidest lähtuvalt on võimalik spetsialiseeruda edasi müüki või logistikasse. (Kalalt puuotsa ronimist me nõudma ei hakka).

Ootused kandidaadile

  • Soov inimestega suhelda
  • Kasuks tuleb soome ja/või rootsi keele oskus
  • Hea matemaatika ja ruumi tunnetus (ehitusmaterjalid)
  • Huvi ehitus ja kodukaupade vastu (eelnevad teadmised pole olulised, tahtmine on tähtis)
  • Kindlasti tuleb kasuks kogemus klienditeenindus, müügi või logistika valdkonnas

Ettevõte pakub

Oleme kiireimini kasvav ehitusmaterjalide müüja Eesti turul. Innovaatilise ettevõttena garanteerime isikliku positiivse arengu igale meeskonna liikmele, kes soovib edasi pürgida. Lihtne tõusta karjääriredelil koos ettevõtte kasvuga. Professionaalne meeskond, kes oskab vabal ajal puhata, sportida ja mõned korrad aastas ka tähistada. Tule meiega koos Gaselli tiitlit püüdma.