2023-08-23 14:48:55

Müügi- ja turundundusspetsialist

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

MÜÜGI- JA TURUNDUSSPETSIALISTI
kelle tööülesandeks on meie toodete aktiivne müük välisturgudel ning administreerimine ka Eesti turul. Meie spetsialist suhtleb järjekindlalt meie olemasolevate ja tulevaste klientidega ning vajadusel kohaldab tooteid kliendi vajadustest lähtuvalt, suhtleb meie tarnijatega ning haldab eksporditellimusi ja nende alusel ka tarneid. Müügi- ja turundusspetsialisti ülesannete hulka kuuluvad ka ettevõtte sotsiaalmeedia ja kodulehe haldamine, sponsorlustaotluste ülevaatamine ning eelarvest lähtuvalt ka otsuse langetamine. Ootame uuelt spetsialistilt aktiivset müügitegevust ning oskust analüüsida oma tegevusi, kliendisuhete järjepidevat hoidmist, loovat lähenemist turundusküsimustes ning aktiivset kaasarääkimist tootearenduses.

Ootused kandidaadile

Eeldame kandidaadilt müügitöö kogemust, suhtlustasandil inglise keelt, loovust, positiivset ellusuhtumist, vajadusel valmidust reisida.

Ettevõte pakub

Pakume huvitavat tööd kodumaise kaubamärgi arendamisel, kus suurte brändidega võrreldes on palju suurem vabadus ning sellest tulenevalt ka vastutus.
Küsimuste korral kirjuta juhataja Priit Kotkasele aadressil priit.kotkas(at)kommivabrik.ee või helista telefonil 50 377 11.