2023-08-23 14:48:55

MÜÜGI- JA LAOASSISTENT

CVKeskus.ee klient
CV Keskuse klient Startlan OÜ on 2003. aastal asutatud 100% Eesti kapitalil põhinev kosmeetika- ja esmatarbekaupade hulgimüügiga tegelev ettevõte. Esindatakse mitmeid nimekaid brände ja tehakse koostööd kõigi suuremate hüper- ja supermarketite, apteekide, SPA-de ja ilusalongidega. Rohkem infot loe www.startlan.ee

Töö kirjeldus

Koordineerimist vajab kogu kaupade teekond – registreerid hankijatelt tulnud kauba, sisestad selle süsteemi, võtad vastu kaupluste tellimused, edastad need lattu ning koostad arved ja transporditellimused. Omajagu on sel ametikohal suhtlemist, sest just Sina oled kaupluste jaoks esimeseks kontaktiks Startlanis, kuid hallates nii klientide kui toodete infot, saab piisavalt ka omaette nokitseda. Tegemist on mõnusalt ning rutiini igapäevas keskmisest vähem, sest oleme väike ettevõte, kus kõik vajadusel abistavad.

Ootused kandidaadile

Selleks, et saada osaks meie meeskonnaks võiks Sul olla varasem müügi või lao assisteerimise kogemus (eriti suurepärane kui see pärineb jaekaubandusest). Samuti on oluline, et valdaksid heal tasemel eesti keelt ning saaksid suheldes hakkama ka inglise keelega. Lisapunkte annab Directo kasutamise oskus. Kokkuvõttes oleme aga erinevatele variantidele avatud ning Sinu kogemustest lähtuvalt kujuneb välja ka töötasu. 

 

Ehk oled just Sina meie uus kolleeg?

Ettevõte pakub

Omalt poolt pakume Sulle kindlat kohta meie toredas meeskonnas ja igakülgset toetust kõikides Sinu tegemistes.  

 

Töökoht asub Peetris ning vajab igapäevast kohalviibimist.

 

Tahaksid rohkem infot saada? Helista 5343 7097 või kirjuta eliisa(at)cvkeskus.ee (Sulle vastab CVKeskus.ee värbamiskonsultant Eliisa Epro)

 

Oled oma huvis juba kindel? Kandideeri läbi CVKeskus.ee