2023-08-23 14:48:55

Mööblitehnoloog

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Oled hotelli- ja büroomööbli projektide projektijuht tootmises. Sinu ülesandeks on tööjooniste läbitöötamine ja tööülesannete koostamine vabrikule. Arutad tootearenduse osakonnaga läbi tehnoloogia ja materjalide muudatused ning alternatiivid. Teed materjalide arvestused ja esitad tellimused ostuosakonnale. Töötad välja pakendid toodetele. Jälgid detailide kvaliteeti ja tegeled pretensioonide lahendamisega. Sinu igapäevatöös toetab Sind kogemustega tehnoloogide tiim, kes oma nõu ja jõuga Sulle igapäevaselt abiks on.

Ootused kandidaadile

Sa tunned puitu ja tead, kuidas materjalid omavahel sobituvad. Oled õppinud puidutehnoloogia eriala ning varasem kogemus mööblitootmises tuleb igati kasuks. Tunned mööbli tehnoloogiat ja seadmeid ning oskad lugeda tehnilisi jooniseid. Oskad inglise keelt suhtlustasemel. Sul on väga hea Exceli kasutamise oskus. Kasuks tuleb AutoCADi kasutamise kogemus.

Ettevõte pakub

Meiega õpid iga päev midagi uut. Sinu kolleegideks on teotahtelised ja toredad inimesed, kelle toetusega Eesti Top 1 mööbliettevõttes saad vabaduse oma oskusi rakendada ja ambitsioonika tuleviku luua.