2023-08-23 14:48:55

Mobiilide testija

CVKeskus.ee klient
Alates 1050 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Kui soovid liituda ettevõttega, mis võimaldab eneseteostust, põnevaid väljakutseid,säästa keskkonda ning toetada organisatsiooni tulevasi eesmärke, siis on seevõimalus mõeldud just Sulle. Seoses ettevõtte jätkuva kasvuga ootamemobiilide tehnikute ridadesse uusi tehnikuid. Väljaõpe toimub koha peal.Sind ootab ees professionaalne ja toetav meeskond.

 

Testija töö ei ole raketiteadus. Igapäevaselt käib sinu laualt läbi erinevaid mobiiltelefone, uuemaid ja vanemaid, katkisemaid ja tervemaid. Sinu ülesandeks on nutiseadmete visuaalne hindamine ja funktsioonide testimine. Väga oluline osa tööst on seadmelt eelmise kasutaja andmete eemaldamine. Kui tegemist on katkise seadmega, märgid süsteemi leitud vead ja seade liigub tehnikute kätte parandamiseks. Viimase etapina liigutad testitud seadmed ettenähtud kohta. Nii lihtne ongi!

Ootused kandidaadile

Sobid meile, kui oled väga hea rutiinitaluvusega; täpne ja märkad kergelt detaile; kiire; hea kohanemisvõimega muutuvas töökeskkonnas; õpihimuline ja julged küsida; tulemustele orienteeritud ja väga hea meeskonnamängija. Kui tundsid end eelpool kirjeldatust ära, siis liitu meie ühtehoidva Foxway perega.

Ettevõte pakub

Pakume igapäevaselt tasuta lõunaid, puuvilju, kohvi. Hoolitseme sinu vaimse heaolu ja füüsilise tervise eest, toetades sportimist ja võimaldades töö- ja eraelu tasakaalu. Teeme põnevaid tiimiüritusi, erinevaid teemapäevi ja ettevõtteüleseid ühisüritusi. Meil on suurepärased ja toetavad kolleegid, kellega koos õppida, kasvada ja areneda. Võimaldame kohapealset väljaõpet kogenud juhendajatelt ja sujuvat sisse elamise perioodi. Lisaks on võimalik heade tulemuste korral igakuist tulemustasu suurendada.