2023-08-23 14:48:55

METOODIK

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Tegevusplaanide kvaliteedi tagamine: kliendi profiili analüüs ning töötajate nõustamine kliendile sobivate tegevuste ja keskkonna valiku osas, tegevusplaanide koostamise koordineerimine ja täitmise jälgimine ning regulaarne tagasiside andmine kliendieesmärkide püstitamise, täitmise ja kliendile osutatava teenuse kvaliteedi osas. Oma valdkonna piires uute üksuste töötajate koolitamine ja nõustamine. Klientide ja eestkostjate/lähedaste rahuloluküsitluste läbiviimine ja tulemuste analüüsimine ning nende ja ka partnerite kaebuste menetlemine koostöös kodude või piirkonna juhtide või teiste juhtumiga seotud kolleegidega; kaebuste esitamise korra kaasajastamine ja viimine vajadusel klientide jaoks mõistetavasse vormi. Tagasisidesüsteemi juurutamine ja käigushoidmine. Välisjärelevalvete tehtud soovituste/ettekirjutuste üle arvestuse pidamine, koostöös piirkonnajuhtidega aktikavanditele vastamine, rikkumiste lahendamine, tehtud ettepanekute arutelu ning elluviimine ja järelevalvete analüüs.

Ootused kandidaadile

Sul on erialane kõrgharidus või kõrgharidus ja erialane töökogemus. Oled töötanud vähemalt 2 aastat psüühilise erivajadustega laste või täiskasvanutega, oled kokku puutunud valdkonnas kasutatavate metoodikatega (TEACHH, CARe) või oled muu sotsiaalteenuse raames tegelenud inimeste arengu ja heaolu teemadega. Tunned sotsiaalhoolekandesüsteemi ja tead, kuidas parimal viisil inimest aidata. Sul on eestvedamis- ja esinemisoskus ning oled dokumentidega ümberkäimisel hoolikas ja täpne. Inimesena oled kohusetundlik, aus, nõudlik, konstruktiivne, otsustus- ja vastutusvõimeline, initsiatiivikas, loov, lahendustele orienteeritud, sõbralik ja tasakaalukas ning koostööaldis.
Sa valdad eesti keelt kõrgemal tasemel ning sul on B-kategooria juhiload ja valmidus sõita meie erinevate kodude vahel.

Ettevõte pakub

Pakume paindliku korraldusega, liikuvat ja mobiilset tööd selleks vajalike vahenditega, hästi toimivat tugiteenuste süsteemi, perspektiivikat ning innovaatilist töökeskkonda ning koostöist tiimi; erinevaid toetusi ja hüvitisi. Tööle asumine asap.