2023-08-23 14:48:55

Mehhatroonik

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Ametikoha põhieesmärgiks on kindlustada ettevõtte mehhatroonikasüsteemide tõrgeteta toimimine, teostades selleks mehhatroonikasüsteemide hooldamise, remontimise ja paigaldamisega seotud töid. Tööülesannete täitmisel ja koordineerimisel haarab mehhatroonik nii mehaaniliste, elektrooniliste kui ka infotehnoloogiliste süsteemide koostööd ühes tänapäevases seadmes.

Ootused kandidaadile

Mehhatroonikuna töötamine eeldab vähemalt tehnikaalast kutseharidust ja töökogemusena omandatud spetsiifilisi mehhatroonikaalaseid teadmisi ja oskusi.
Ootame sinult heal tasemel (B2) eesti ja inglise keele oskus nii kõnes kui kirjas. Kasuks tuleb vene keele oskus suhtlemistasandil.
Peame olulisteks isiksuseomadusteks ja võimeteks loogilist ja süsteemset mõtlemist, kontsentreerumisvõimet, käelist tegevust ja koordinatsiooni, kohanemisvõimet, stressitaluvust, ruumi-ja kujunditaju, õpivõimet, koostööoskust, enesedistsipliini ja organiseerimisvõimet.

Ettevõte pakub

Erialaselt huvitavat ja pikaajalist tööd rahvusvahelises ettevõttes. Korrektse töö eest õigeaegset ja kokkulepitud töötasu, millele lisanduvad ettevõtte töötajatele mõeldud soodustused ja hüved.