2023-08-23 14:48:55

Mehhatroonik

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Ettevõtte mehhatroonikaseadmete hooldamine, paigaldamine, seadistamine ja järelevalve teostamine eesmärgiga tagada tõhus ja pikaajaline tootmisseadmete töö neid kahjustamata, samuti rikete kõrvaldamine seadmete töös.

Ootused kandidaadile

Oma tööülesannete täitmisel juhindub mehhatroonik kutsealal kasutatavatest normdokumentidest (standarditest, juhenditest jt, sh keskkonna- ja ohutusnõuded) ning järgib üldtunnustatud töökultuuri põhimõtteid.
Rakendab teadmisi kontrollerloogikast, elektriajamitest, pneumaatikast, hüdraulikast, mõõtetehnikast, elektroonikast, kaabeldussüsteemidest, elektripaigaldistest, arvutitest ja infotehnoloogiast. Saab hakkama rakendusprogrammide koostamisega.
Tööga toimetulek eeldab loogilist mõtlemist, suhtlemis- ja väljendusoskust, head keskendumisvõimet, järjekindlust, koordinatsioonivõimet, arenenud vastutustunnet ja õppimisvalmidust.

Ettevõte pakub

• Võimalust kasutada massaaži, taastusravi või endale sobivat sportimisviisi ettevõtte kulul;
• Võimalust kasutada ettevõtte poolt pakutavat kohapealset toitlustust (lõuna osaliselt kompenseeritud, öisel ajal supp tasuta, 24/7 kasutamiseks toiduautomaat);
• Võimalust kasutada ettevõtte koostööpartnerite poolt pakutavaid soodustusi.