2023-08-23 14:48:55
MedOne Tervishoid OÜ

MedOne Tervishoid OÜ tööpakkumised

Tööpakkuja tutvustus
472
Vaatamised
MedOne Tervishoid pakub kõrgetasemelisi hooldusraviteenuseid nii avaliku kui erasektori klientidele.

Meie tegevuse nurgakivideks on kliendikesksus, individuaalne teenindus ja kvaliteet.

Pakume tervishoiu- ja sotsiaalerialade kvalifitseeritud töötajatele pidevalt laias valikus töökohti Soome erinevates piirkondades.

OSKAME HINNATA SINU TÖÖD

Professionaalne ja oma tööd armastav personal on meie tähtsaim kapital. Keskendume tõsiselt oma töötajate professionaalsele arengule ja tööga rahulolule.

MedOne Tervishoid innustab oma töötajaid oma oskusi pidevalt täiendama ning sel eesmärgil korraldame oma personalile regulaarselt mitmesuguseid koolitusi.

Paindlik töögraafik vastavalt igaühe vajadustele ja võimalustele

Iga inimese elus on mitmeid erinevaid etappe, erinevate isiklike vajaduste ja võimalustega. MedOne Tervishoid pakub tööd, mis sobitub paindlikult töötaja muu eluga. Meie töötajad võivad ise valida tööobjekti ja tööaja. MedOne Tervishoid pakub hooldusravispetsialistidele nii eri pikkusega asendustöid kui põhikohaga töösuhet.

Tasu on töö vääriline

Tehtud töö eest makstav tasu on konkurentsivõimeline. Palganumber varieerub vastavalt piirkonnale ja tööülesannetele. Vajadusel abistame oma töötajaid meeleldi ka elamispinna otsimisel ja nõutava üüri ettemaksu tasumisel. Vajadusel pakume ka soome keele intensiivkursust Eestis. Kursus kestab 1-2 kuud ning on meie töötajale tasuta.