2023-08-23 14:48:55

Medõde

CVKeskus.ee klient
Alates 2300 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Otsime 5 meditsiiniõde (sairaanhoitaja) Attendo hooldekodudesse. Meil on hooldekodusid üle Soome ja hetkel otsime meditsiiniõdesi eriti meie Lõuna-Soome /Helsinki lähipiirkonna üksustesse. Saad ise mõjutada millises hooldekodus soovid töötada. Meditsiiniõed töötavad vahetustega ja põhipalgale lisanduvad seaduses ettenähtud tasud õhtuse-, öötöö ning nädalavahetuse töö eest. Pakume täiskohaga ja pikaajalist töökohta. Soovi korral võimalik läbi rääkida ka lühem tööperiood - näiteks 2 kuu asendus vms.

Ootused kandidaadile

Kutseharidus.

Muud nõuded
Nõutud on meditsiiniõe kutse. Soome keele oskus ja Valvira loa (”Sairaanhoitaja” pädevus) olemasolu on tähtis. Samas pikemas perspektiivis oleme vajadusel avatud ka ilma Valvira tööloa olemasoluta kandidaate vastu võtma. Sel juhul oleme abiks loa taotlemisel ja teeme individuaalse tööga alustamise graafiku plaani. Varasem töökogemus Soomes on kasuks kandideerimisel. Loodame leida meie meeskonda kohusetundlikku ja vastutusvõimelist heade suhtlusoskustega meditsiiniõde.

Ettevõte pakub

Pakume meditsiiniõdedele mitmekülgset tööd ja meeldivat töökeskkonda. Kõikides Attendo hooldekodudes on kaasaegsed töötingimused. Oleme vajadusel abi Soome tööle asumisel vajalike dokumentide vormistamisel. Kui puudub varasem Soome töökogemus siis pakume vajalikku väljaõpet töökohal. Soovi korral võimalik käia tutvumas tuleva töökohaga enne töölepingu sõlmimist. Oleme töötegija soovi korral abiks elukoha leidmisel Soomes töökoha läheduses.
Lisaks pakume töötamise ajal eesti keelset abi kõikides töösuhtega seotud küsimustes.

Töötasu (bruto) alates 2 300 eur/kuu.
Lisanduvad seaduses ettenähtud tasud õhtuse-, öötöö ning nädalavahetuse töö eest.

Lisainfo

Vabade töökohtade arv: 5
Tööle asumise aeg: niipea kui võimalik

Oodatud on CV eesti, inglise või soome keeles.

Kandideerimise tähtaeg
08.09.2018

Kontakt
Anu Nigul, personali koordinaator, telefon: 5644886, e-mail: anu.nigul(at)attendo.ee