2023-08-23 14:48:55

MEDITSIINITARVIKUTE MÜÜGIJUHT

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Otsime MÜÜGIJUHTI interventsionaalse kardioloogia, radioloogia ning onkoloogia tootegrupi toodetele.

Sinu igapäevatööks on Terumo toodete tutvustamine, kontaktide loomine, hoidmine ja arendamine kardioloogide, onkoloogide ja radioloogidega suuremates haiglates. Lisaks turundusüritustele kaasaaitamine ja tootegrupi müügitulemuste analüüs. Kasutades Terumo teadusuuringute infot, koolitus-ja turundusmaterjale, analüüsid iga kliendi vajadusi, et olla neile paremaks koostööpartneriks.

Ootused kandidaadile

Oled sobiv kandidaat, kui Sul on vähemalt 3-aastane kogemus meditsiinitarvikute tutvustamisel arstidele, meditsiinialane kõrgharidus, lisaks eesti keelele hea inglise keele oskus, MS Office programmide kasutuskogemus, kehtiv autojuhiluba ning Sulle meeldib liikuv töö.Ootame kandideerima suhtlemisest rõõmu tundvaid, koostöövalmis, korrektseid, hea läbirääkimisoskusega ja positiivse ellusuhtumisega inimesi.

Ettevõte pakub

AnkaMedical pakub Sulle stabiilset mitmekülgset tööd tihedas koostöös Baltikumi kolleegidega, võimalust areneda koos rahvusvahelise suurettevõttega, korralikku kompensatsioonipaketti, kõiki vajalikke töövahendeid, sh ametiautot.