2023-08-23 14:48:55

Medco Partners OÜ tööpakkumised

Tööpakkuja tutvustus
18
Töötajate arv
4 027
Vaatamised
Medco Partners OÜ ehk laserkirurgiakeskus Vitaсlinika asub Tallinna südalinnas. Ta oli asutatud 2002. aastal ning on oma varustuse poolest kaasaaegsem meditsiini keskus Eestis. Keskus võib uhkust tunda oma laserite valikust, mis koosneb viiest laserseadmest. Kõik meie laserid moodustavad unikaalse kaasaegse keskuse, millele ei leidu analoogset Eestis. Arvuti programmide rohkuse tõttu on laserseadmel võimalik teostada erinevaid protseduure võttes arvesse patsiendi individuaalsust. Kõiki protseduure teostatakse peale konsultatsiooni ja arsti kontrolli all.

Tervishoiuameti poolt väljastataval tegevusloal on tegevusaladeks üldkirurgiateenused, taastusraviteenused, veresoontekirurgiateenused, dermatoloogiateenused ja taastusravi, neuroloogiateenused, ortopeediateenused, anestesioloogiateenused, neurokirurgiateenused, päevakirurgiateenused. Tallinna Kesklinna valitsuse poolt antud kauplemisluba annab loa ka järgmiseks tegevusalaks: iluteenindus ehk kosmeetilised protseduurid, maniküür, pediküür, depileerimine, epileerimine, massaaž ja kaasneva kauba müük.

Meil on kogemustega ning vastavate sertifikaatidega arstid, saanud eriväljaõppe Euroopa juhtivates laserkliinikutes Kopenhagenis ja Helsingis.