2023-08-23 14:48:55

Materjaliplaneerija

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Haldad ostuinfot ERP süsteemis. Jälgid igapäevaselt projekti ostuvajadusi. Suhtled tarnijatega. Tarnijatega sõlmitud lepingute tingimuste tundmine, koostamine ja hinnaläbirääkimine. Lahendad logistilisi probleeme. Koostad raporteid.

Ootused kandidaadile

Sul onVähemalt keskharidus. Väga heal tasemel MS Exceli tundmine. Iseseisvus ja eestvedamine. Meeldib tempokas keskkonnas töö.Eesti ja inglise keele oskus. Kasuks tuleb vene keele oskus.Probleemide lahendamise oskus ja initsiatiivi ülesnäitamine.Suhtlemisoskus ja avatus – Oled rõõmsameelne isik, kellega on tore koos töötada.

Ettevõte pakub

Meie pakume Põnevat tööd tempokas ja kiirelt arenevas keskkonnas. Võimalust kaasa aidata ettevõtte eduloole. Kaasaegset töökeskkonda. Töökeskkond on modernne ja ergonoomiline – puhas, vaikne, valgusküllane. Tööalaseid enesetäiendus- ja arenguvõimalusi (koolitus-programmid, töötajate arengu-programmid). Ettevõtte soodustusi ning ühisüritusi (nt sporditoetused, ujumine, ühisüritused, lapse kooliminekutoetus jms). Maitsvat ja soodushinnaga toitlustamist ettevõtte sööklas.