2023-08-23 14:48:55

MAASTIKUEHITAJA-HALJASTUSTÖÖTAJA

CVKeskus.ee klient
1100 - 1900 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

CVKeskus.ee kliendi kokkuhoidvast meeskonnast on puudu

MAASTIKUEHITAJA-HALJASTUSTÖÖTAJA,

kelle tööülesanneteks on erinevad maastikuehituslikud ja haljastusega seotud tööd. Põhilised tööülesanded on erinevatest materjalidest hauapiirete ja rajatiste valmistamine ning paigaldamine. Lisaks veel mitmesugused aia-, koristus-, remondi- ja ehitustööd nii sise- kui välistingimustes.

Ootused kandidaadile

Ootame, et Sul oleks soov ja valmisolek iseseisvaks füüsiliseks tööks värskes õhus, olenemata ilmastikutingimustest. Varasem ehitus- ja maastikualane töökogemus, ehitusega seotud töövõtete tundmine ning kuldsed käed tulevad igati kasuks. Tööülesannete täitmisel on oluline, et Sul oleksid B-kategooria juhiload ning kasuks tuleb haagisega sõitmise kogemus. Ootame Sind kandideerima, kui Sul on ladus eesti keele oskus, oled hea planeerija, proaktiivne ja austad kokkuleppeid ning enda ümbruskonda. Positiivne ellusuhtumine ning uute töövõtete õppimine on suureks eelduseks edukaks töösuhteks.

Ettevõte pakub

Sinule pakutakse huvitavat ja mitmekesist tööd, kus talvisel aastaajal on töökoormus väiksem. Sind on ootamas pikaajaline töösuhe, meeldiv kollektiiv ning ühisüritused. Maastikuehitajale tagatakse kõik tööks vajalikud kaasaegsed töövahendid, tööauto kasutamise võimalus ning osaline telefonikasutamise hüvitamine. Sul on hea võimalus töötada värskes õhus ning saada kohapeal täielik väljaõpe ning ettevalmistus kogenud kolleegide kõrvalt. Sinu panust väärtustatakse ja hinnatakse kõrgelt - see kajastub konkurentsivõimelises põhitasus, millele lisandub tulemustasu vastavalt tehtud tööle. 

 

NB! Tööle asumise aeg aprillis!

 

Tekkis huvi? Anna endast julgelt märku kandideerides läbi CVKeskus.ee.

Lisainfot küsi +372 53491551 või anu.saukas(at)cvkeskus.ee

CVKeskus.ee värbamiskonsultant Anu Saukas