2023-08-23 14:48:55

Maaelu arengu toetuste arendusspetsialist (määratud ajaks)

CVKeskus.ee klient
Kuni 1240 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Arendusspetsialisti töö sisuks on arengutoetuste osakonnas menetletavate toetusmeetmete väljaarendamine. Töö hõlmab endas õigusaktide läbitöötamist ja koostööd Maaeluministeeriumiga, menetlussüsteemi seadistamist, menetlussüsteemi arendamiseks vajalike sisendite kirjeldamist ning testimist, sise- ja väliskliendi koolitamist. Samuti meetmeprotsesside väljatöötamist ja tööjuhiste koostamist.
Töö eeldab suhtlemist asutuse klientidega ja teiste ametiasutustega telefoni ja kirja teel, milles on olulisel kohal heade kliendisuhete loomine, viisakas ja lahendustele orienteeritud käitumine.

Ootused kandidaadile

Otsime oma sõbralikku meeskonda toredat ja asjalikku inimest, kes tunneb huvi arendustöö vastu ja on valmis meiega koos töötama ühiste eesmärkide saavutamise nimel. Edukas kandidaat on tulemustele orienteeritud ja valmis võtma vastu väljakutseid. Sa peaksid olema hea suhtleja, aus, otsustusvõimeline, täpne ja korrektne.

Sobival kandidaadil on:
• kõrgharidus
• meeskonnatöökogemus
• hea pingetaluvus ja julgus oma seisukohti kaitsta

Kasuks tuleb:
• teadmised Euroopa Liidu põllumajandus- ja kalanduspoliitikast
• varasem õigusaktidega töötamise kogemus
• inglise keele oskus
• hea huumorimeel ja lai silmaring

Ettevõte pakub

Pakume huvitavat ja pingelist tööd, töö tulemustest sõltuvalt paindlikku tööaega ja kaugtöö võimalust, tänapäevast töökeskkonda ja -vahendeid, õppimis- ja arenemisvõimalusi ning toredaid töökaaslasi.

Lisainfo

Konkursile dokumentide esitamisega loeme kandideerija nõustunuks, et dokumentides avaldatud isikuandmeid kasutab PRIA kandidaadi teenistuskohale sobivuse hindamiseks. Täpsem teave http://www.pria.ee/et/pria/privaatsuspoliitika/.

Pakutav palk: pärast edukat katseaega 1240 eurot (bruto)
Ametikoha nimetus: arengutoetuste osakonna arendusbüroo arendusspetsialist
Konkursi kontaktisik: Liisi Kase (personaliosakond), konkurss[ät]pria.ee, telefon 737 1343