2023-08-23 14:48:55

Maaelu arengu toetustaotluste menetleja (määratud ajaks)

CVKeskus.ee klient
Kuni 1105 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Otsime oma toredasse ja töökasse meeskonda maaelu arengu toetuste menetlejat, kelle töö sisuks on toetus- ja maksetaotluste analüüsimine ning dokumentide nõuetele vastavuse kontrollimine. Töö oluliseks osaks on suhtlemine taotlejatega ning vajadusel ka teiste ametiasutustega.

Ootused kandidaadile

Sul on head eeldused kui sul on huvi toiduainetetööstuse sektoris toimuva vastu ja põnevust pakub tegelemine selliste teemadega nagu ohutu toit, toidupettused ja tarbijate ootustele vastav toidumärgistus. Hindame kõrgelt analüüsivõimet, kohusetundlikkust, põhjalikkust, head suhtlemisoskust ja otsustusvõimelisust. Ootame sind kandideerima, kui sul on valmisolek taluda rutiini, oskus kasutada kontoritarkvara heal tasemel ning omad kesk-, keskeri- või kõrgharidust.

Kasuks tuleb töökogemus toiduainete töötlemise valdkonnas, huvi põllumajanduses toimuva vastu, raamatupidamisalased teadmised.

Ettevõte pakub

Pakume Sulle tööalast juhendamist, huvitavat ja vastutusrikast tööd toetavas meeskonnas, 35 kalendripäeva põhipuhkust aastas, tervisespordikulude osalist hüvitamist ning kaasaegset töökeskkonda asukohaga Tartu kesklinnas.

Lisainfo

Konkursile dokumentide esitamisega loeme kandideerija nõustunuks, et dokumentides avaldatud isikuandmeid kasutab PRIA kandidaadi teenistuskohale sobivuse hindamiseks. Täpsem teave http://www.pria.ee/et/pria/privaatsuspoliitika/.

Tööaeg: täistööaeg (määratud ajaks, kuni lapsehoolduspuhkusel viibiva teenistuja naasmiseni)
Pakutav palk: peale katseaja edukat läbimist 1105 € (bruto)
Ametikoha nimetus: arengutoetuste osakonna menetlusbüroo peaspetsialist