2023-08-23 14:48:55

Lukksepp-keevitaja

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Meie tegusasse ja ambitsioonikasse tahkesoojuskandja seadme remonditeenistuse meeskonda on oodatud tööle:

- 5. järgu lukksepad, kellel on töökogemus kütuse- ja energeetika ettevõtete tehnoloogiaseadmete remondi ja monteerimise osas, põlevkivi töötlemise, naftakeemia- või kütuse- ja energeetikatööstuse seadmete tehnoloogiliste masinate ja mehhanismide remondi ja monteerimise osas. Erinõuded ja kvalifikatsioon: töökogemus ЭГБ1М1-30-7,5-6-2 tüüpi tööstuslike elektrifiltrite hooldamise ja remondi, pöörlevate mehhanismide (pumbad, tsentrifugaalkompressorid) remondi osas.

- 4. järgu lukksepad, kellel on töökogemus põlevkivi töötlemise, naftakeemia- või kütuse- ja energeetikatööstuse seadmete tehnoloogiliste masinate või seadmete, pumpade, sulgarmatuuri, klappide, reduktorite jne. monteerimise ja remondi osas.

- 4. või 5. järgu keevitajad, kellel on töökogemus põlevkivi töötlemise, naftakeemia- või kütuse- ja energeetikatööstuse seadmete tehnoloogiliste seadmete remondi ja monteerimise osas, omavad käsikeevitussertifikaati, plasmalõikuse ja keevituspoolautomaadiga töökogemust. Torustike, surve all töötavate anumate, mahutite jne. keevitamine.

Ootused kandidaadile

Sobival kandidaadil on:
• tehniline taip, oskus töötada nii iseseisvalt kui meeskonnas;
• kohusetundlikkus ja täpsus tööülesannete täitmisel.
Töötaja peab olema nõus töötama vahetuses, 12 tunnine töövahetus.

Ettevõte pakub

Uut kolleegi ootab sõbralik ja toetav meeskond. Võimalus on energiat laadida erinevatel ühisüritusetel. Töökoht asub Kiviõlis. Ettevõte saab pakkuda transporti tööl käimiseks Jõhvist, Kohtla-Järvelt ning vajadusel tagame ka elamispinna.