2023-08-23 14:48:55

LÕUNAPIIRI EHITUSE PROJEKTIJUHT

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Ehituse projektijuhina oled Eesti Ida piiriehituse võtmemängija, kes koostöös meeskonna ja partneritega, tagab tulemusliku ja efektiivse piiriehituse planeerimise ning juhtimise. Vastutad ehitustööde planeerimise, ajakava ja eelarve juhtimise eest. Oled otsene kontakt projektiga seotud töövõtjatele ning tagad ehitustehnoloogia ja -kvaliteedi kontrolli vastavalt lepingule ja EV kehtivatele normatiividele.

Ootused kandidaadile

See töö on Sulle kui Sul on ehitusalane kõrgharidus ja kutsetase vähemalt 6 (üldehitus, ehitusjuht) või 7 (diplomeeritud ehitusinsener) ning omad ka vähemalt 5-aastast töökogemust taristuehituse projekti- ja objektijuhina (sh platsil töötamise kogemus).

Ootame endaga liituma heade tehniliste teadmistega võimekat projektijuhti, kes tunneb ehitusvaldkonnaga seotud seadusandlust ning oskab näha laiemat pilti ja seada prioriteete.

Tööks on vajalik väga hea eesti keele oskus ja ühe võõrkeele oskus vähemalt B2 tasemel, CAD jooniste lugemisoskus, autojuhiload ja valmidus liikuvaks tööks ning laitmatu taust ja valmisolek riigisaladuse loa taotlemiseks.

 

Hoolime üksteise tervisest ning ootame oma meeskonnaga liituma vaktsineeritud uusi kolleege.

Ettevõte pakub

Kui pakkumine tundub huvitav, siis kandideeri läbi CV Keskuse portaali.

 

Lisainfot küsi julgelt telefoni 5257780 teel, CV Keskuse värbamisspetsialist Kristiina Jürisoo.