2023-08-23 14:48:55
Loodkellu ehituslahendused OÜ

Loodkellu ehituslahendused OÜ tööpakkumised

Tööpakkuja tutvustus
7
Töötajate arv
2 344
Vaatamised
Oleme pikaajalise ehitusalase kogemusega ehitajad, kes otsustasid tegutsema hakata meeskonnana, meie ühine eesmärk ja soov on olla ettevõte, mis pakub klientidele ainult kvaliteetset ja korraliku teenust ning töötajatele häid töötingimusi. Soovime parandada ehitusettevõtete, ehitusmeeste ning ehitusalase tegevuse mainet, soovime näidata, et ehitaja saab olla ka sõber ja partner, kes hoolitseb sinu kodu eest justkui see oleks oma kodu, kes paneb sind rõõmu tundma nägemisest, et kõik sujub.

Me ütleme julgelt: Kui töö on meie tehtud, siis sa ei pea muretsema selle üle, mis saab siis, kui töö üle antud ja raha makstud, et kas siis algavad probleemid ja ehitaja kes haltuurat tegi, on kadunud nagu nõel heinakuhja.

Meie soovime olla ettevõtteks, keda tuntakse turul kui ettevõtet, kes peab oma sõnast ja kokkulepetest kinni. Oleme Sulle usaldusväärne partner kellele saad kindel olla.

Kui sa otsid ehitajat, kes teeks Sulle vajalikud ehitus- või remonditööd korralikult ja mõistliku hinnaga, siis ära rohkem oma aega raiska ega otsi! Sa oled selle ehitaja juba leidnud.