2023-08-23 14:48:55

Logistikajuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu ülesandeks on tagada ettevõtte logistikavaldkonna efektiivne ja tulemuslik toimimine. Oma igapäevatöös keskendud Sa logistika protsesside parendamisele ja kulude optimeerimisele. Sa algatad ja juhid projekte, mis lihtsustavad Sinu ja Sinu meeskonna tööd ning aitavad kaasa ettevõtte arengule. Teed tihedat koostööd ettevõtte allüksustega, integreerides logistika protsesse ettevõtte muude äriprotsessidega. Sa hoiad korras ja ajakohasena oma tööga seonduvat dokumentatsiooni, lepinguid ja aruandlust. Sul on oluline roll oma meeskonna arendamisel ja juhtimisel.

Ootused kandidaadile

Omad eelnevat töökogemust sarnasel ametikohal, kasuks tuleb erialane haridus. Tunned end koduselt numbritega töötamisel ja analüütikas. Sulle meeldib töötada iseseisvalt muutuvates ja uuenduslikku käsitlust nõudvates olukordades. Oled oskuslik projektide ja inimeste juhtimisel. Sa valdad väga heal tasemel nii suulist kui kirjalikku eesti ja inglise keelt.

Ettevõte pakub

Kui soovid osaleda võtmeisikuna Foxway OÜ globaalsetes projektides ning Sind kõnetab võimalus kujundada ja parendada organisatsiooni logistikavaldkonda, siis on see tööpakkumine mõeldud just Sulle.