2023-08-23 14:48:55

Logistik

CVKeskus.ee klient
Alates 2000 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Logistik korraldab veosteekspedeerimist arvestadesettevõtte ärihuvisid ning klientideja koostööpartnerite vajadusi.Usaldame sulle:- autojuhtide töö korraldamise;- kaubavedude planeerimise vastavalt laekunud tellimustele;- teekonnalehtede kontrolli ning veoaegade sisestamise tarkvaraprogrammi;- autode hoolduse ja remondi organiseerimise;- info töötlemise ja dokumentatsiooni halduse;- logistikateenuste ostu ja müügi;- arvete koostamine klientidele.

Ootused kandidaadile

Oled oodatud meie meeskonda, kui sul on logistikuharidus või töökogemus, oled valmis suhtlemisrohkeks ja pingeliseks tööks. Oled täpne, aktiivne,kohusetundlik ja positiivse ellusuhtumisega.Tunned end kindlalt planeerimis- ja organiseerimisevaldkonnas. Julged iseseisvalt otsuseid vastu võttajanende eest vastutada. Suhtled vabalt eesti keelesja saad hakkama ka vene keelt kõnelevateklientidega. Oskad ennast kehtestada. 

Ettevõte pakub

Meie pakume sulle huvitavat, mitmekesist ja väljakutseidesitavat tööd, avarat suhtlemisvõimalust ja toetavatkollektiivi, kaugtöövõimalust. Samuti võimalus kaasarääkida IT arendustes (Gargoson, Fleetcomplete).