2023-08-23 14:48:55

Logistik

CVKeskus.ee klient
Nefab aitab nutikaimate pakendi- ja tarnelahenduste pakkumisega säästa keskkonna – ja finantsressursse. Selle eesmärgi täitmisel on meie suurimaks väärtuseks meie inimesed ja koostöö meie klientidega. Nii loome üheskoos paremat homset oma klientide, ühiskonna ja keskkonna jaoks.

Meil on üle 70 aasta kogemusi ja pädevust ning tänaseks oleme esindatud rohkem kui 30 riigis, pakkudes tele- ja infokommunikatsiooni, energeetika, autotööstuse, tervishoiu, lennunduse ja liitiumpatareide valdkonna ettevõtetele kogu maailmas globaalseid pakkelahendusi ja teenuseid tarneahelates. Nefabi Euroopa, Põhja- ja Lõuna-Ameerika ning Aasia üksustes töötab ca 4000 töötajat. 2021. aastal oli ettevõtte käive 6,6 miljardit Rootsi krooni. Nefabi kontserni omanikeks on Nordgreni ja Pihli perekonnad ning FAM AB (Wallenbergid). Eestis on Nefab alates 2001.aastast kui Lagedile ehitati vineerpakendeid tootev tehas, kus täna töötab umbes 260 inimest.

Töö kirjeldus

Logistikaspetsialist planeerib väljuvad kaubavood, haldab transpordi hinnapäringuid, organiseerib transpordi, vormistab saatedokumendid ja arved ning korraldab materjalide ja kaupade õigeaegse lähetamise sihtkohtadesse. Logistikaspetsialist tagab kvaliteetse klienditeeninduse nii majasiseste kui -väliste osapooltega.

Ootused kandidaadile

  • Sul on vähemalt keskharidus ja varasem erialane töökogemus
  • Sul on väga hea oskus asju õigeaegselt organiseerida ja inimestega suhelda
  • Sa oled teenindusele ja parimate lahenduste leidmisele orienteeritud tööstiiliga
  • Sa oled vajadusel kiirreageerija ja suudad toime tulla logistikamaailma võlude, valude ja pingetega
  • Sa oled iseseisev, aga samas tugev meeskonnamängija
  • Oled proaktiivne ja sihikindel, uurid, küsid, palud oma töö teostamiseks vajalikku infot ja sisendit, mitte ei jää vaikselt ootama
  • Sa valdad heal tasemel inglise, suhtlustasemel vene keelt ning MS Office programme, soovituslik Axapta kasutajakogemus

Ettevõte pakub

  • Nefabi logistikaspetsialistina saad Sa korraldada globaalse ettevõte logistikat, Sinu organiseerida on kaupade jõudmine Eestist Euroopa juhtivate autotööstuse, lennunduse, meditsiini ja teiste põnevate valdkondade ettevõteteni.

 

  • Kliendi kõrval väärtustatakse kõrgelt oma töötajaid. Toetav juhtimiskultuur, põhjalik väljaõpe ning arengu toetamine, mõnus õhkkond, hea huumor, erilised kolleegid, ühised traditsioonid, kohvinurgas puuvili, kohvi.

 

  • Tööpäevad E-R 8:30-17:00, alates 3. tööaastast lisaks põhipuhkusele tervisepäevad