2023-08-23 14:48:55

Lasteaiaõpetaja

CVKeskus.ee klient
850 - 1000 €/kuus Bruto
Pipi Mängumaja on kuni 10-le lapsele hoiukohta pakkuv kodune lastehoid. Me väärtustame lapse huve ja vajadusi, loome võimalusi märkamaks ilu, loodust, vaikust ja rütme meie ümber ning naudime ühist tegutsemist.

Töö kirjeldus

Waldorfpedagoogilistest tõekspidamistest lähtudes õppetegevuse planeerimine ja läbiviimine, laste arenguks ja kasvamiseks soodsa keskkonna loomine, laste turvalisuse tagamine ning lastele kerge eine valmistamine (hommikupuder, õhtuoode).

Ootused kandidaadile

Sobival kandidaadil on ülevaade waldrofpedagoogika olemusest, suutlikkus planeerida, läbiviija, hinnata ja tagasisidestada õppetegevusi lastega vanuses 2-6, soov luua toetavat ja eetilisi väärtusi kujundavat hoiukeskkonda. Kasuks tuleb tervisetõendi olemasolu, möödunud 2 aasta jooksul läbitud esmaabikoolitus (16h) ning valmidus süüa teha.

Pedagoogilise kõrghariduse olemasolu ei ole oluline kui kandidaadil on töökogemus väikelastega ja läbitud alusharidust puudutavaid koolitusi. 

Ettevõte pakub

Meil on väike, hästi koostoimiv ja toetav kollektiiv. Me peame väga oluliseks pidevat enesearengut (ehk toetame töötajate enesetäiendust) ning hoiame positiivset töökliimat.