2023-08-23 14:48:55

LASTEAIAÕPETAJA

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Seoses uue rühma avamisega kuulutab Värska Lasteaed välja konkursi lasteaiaõpetajate leidmiseks (täiskohaga ametikohad).

Lasteaiaõpetaja jagab hellust, hoolt ja tähelepanu ning korraldab laste päeva lasteaias. Ta loob oma hoolealustele mängulise ja turvalise kasvukeskkonna, aitab kaasa lapse esmaste suhtlemis-, õpi- ja koostööoskuste arenemisele ning edendab võimalikult mängulises vormis ja lõimitult lapse kehalist, vaimset ja sotsiaalset arengut. Tähtis osa lasteaiaõpetaja töös on suhtlemine lastevanematega ning tuleb arvestada ka ametliku paberitööga.

Igapäevatöö on Värska Lasteaias korraldatud nii, et päeva esimeses pooles on laste juures kaks rühmaõpetajat ja õpetaja abi.

Ootused kandidaadile

Meie meeskonda on teretulnud loovad ja avatud tegijad, kelle isiksuseomaduste hulka kuuluvad sõbralikkus, rõõmsameelsus, kohusetundlikkus, abivalmidus, paindlikkus, empaatilisus, kannatlikkus, koostöövõime.

Ettevõte pakub

Värska Lasteaed pakub tuntud vallakeskuse südames looduse ning rahuliku õhkkonna keskel asuvat töökohta rõõmsavärvilises majas, kus on ruumirikkust nii sees (laste kasutuses on riietusruum, mängu- ja söögiruum, tualettruum ning magamistuba) kui turvaliselt piiratud õuealal (3000 m²). Sügiseks 2013 täieneb õueala veelgi - valmib liiklusõpperadadega plats ning lisanduvad uued mänguvahendid.

Kiindlasti on õpetajat ootamas toredad kolleegid ning kordumatud särasilmsed lapsed (keskmine rühma suurus 15 last), kellega oma tundeid, mõtteid ja tegemisi jagada.

Garanteerime tundmise, et Värska Lasteaed on hea töötamise koht.

Oleme vajadusel abiks üürielupinna leidmisel.

Lisainfo

Kandidaadi avaldus, elulookirjeldus ja kvalifikatsiooni tõendavate dokumentide koopiad võib 31. juuliks 2013 ka paberkandjal saata aadressile Lasteaia 2, Värska 64001, Põlvamaa.
Lisainfo telefonil 5140870.